Gez-Gör

2020 yılında gezilecek en popüler 8 yer

2020 yılında gezilecek en popüler 8 yer … Bu kış bir yere uçacaksanız … doğru yaptığınız emin olun. Seyahatle ilgili bir iki şey biliyoruz, bundan dolayı bu kış gidilecek en iyi yerlerin bir şekilde derledik. ayrıntılar kent imizde…

2020 yılında gezilecek en popüler 8 yer

Bu kış bir yere uçacaksanız … doğru yaptığımızdan emin olun. Seyahatle ilgili bir iki şey biliyoruz, bundan dolayı bu kış gidilecek en iyi yerlerin bir şekilde derledik.

Bir yer mi aramıştınız rahatlamak yahut dondurmak bizler yalnız sizin için bir sıralama var!

İşte 2020 için dünyanın en iyi kış hedefleri:

Kosta RikaKosta Rika

Ekvatorun yakınlığı Kosta Rika’yı kış mevsimsiz kılar. Burada kuru mevsim Ocaktan Mart’a kadar devam eder ve dünya standartlarında plajlar, hotsprings, biyolojik çeşitlilik ve düşük fiyatlar daha cazibeli hale getirin!

interlakeninterlaken

Kış sporları severlerin hayalindeki kasaba İsviçreli bir alüvyal ovada üç dev dağ içinde sıkışmış. Sonlanmış oldu 200 kilometre kayak pisti ve 220 kilometre kış yürüyüş parkurları Soğukta kalori ezmek isteyenler için reel bir oyun alanı.

Kamboçya

Kamboçya

Barikatın “yalnız 29 aşama” Kamboçya’da kasım ayından ocak ayına kadar sürüyor. Plaj serseri için gelecek uncrowded noktalar kış güneşi altında ve aleni fikirli ve misafirperver duracak Budist Yerliler.

Punta Del Este – UruguayPunta Del Este

Bu odada Uruguaylı Oyun alanı yarımadası ve plaj / parti / uyku rutini günlük 25 dereceye dokunuyor. Kalabalıklardan kaçınmak için Mart Mart’ı seçin. Yürekli mu hissediyorsun? En iyilerinden biri için Ocak ayında vurun Karnaval kutlamaları dünyada.

VilnusVilnius

Litvanya Başkenti yalnız öteki Baltık devlet şehirleriyle aynı şehirden saygılı değil. İşte parlak Barok güzellik somut Soğuk Harp zamanı, asi ruhu ve 5 Euro yiyecek Bunu indirmek minimum hedeflenen yerlerinden biri haline getirin.

Rio de jenerioRio de jenerio

Evet, 2020’dir ve Rio hala ihtiyaç ihtiyaç duyulan yer!

Yaz sezonu Rio’da geliyor yükselen sıcaklıklar Sadece maalesef eşleşecek fiyatlar var. Erken rezervasyon yap. Rio yapacaksınız, doğru biçimde yapın. Karnaval Şubat ayındaki sürem rakipsiz ve kova listenizin en üzerinde olmalı.

Whistler – KanadaWhistler

Kanadalı Whistler kayak beldesi. Emsalsiz dünyanın en iyi kayak merkezi. Denizden Gökyüzüne Otoyol. 90 dakika içinde ulaşılabilir Vancouver dünyanın en naturel sürücülerinden birini kullanın. Takaslar kendileri için konuşuyor: En Tutarlı Kar, En Kuzey ABD Bölgesi, En İyi Kayak Okulu.

MiamiMiami

Miami’de tutacak olan şey Latince beceri seçenekleri çeşitlilik ve art deco mimarisi. Başka bir yerde arama.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu